preloader

Verduurzaming bedrijfspand TKM Nederland

TKM Nederland zet in op Duurzame koers met modernisering van haar Bedrijfspand in Drunen. TKM Nederland kondigt met trots haar toewijding aan duurzaamheid aan door de aanstaande verduurzaming van het bedrijfspand in Drunen. Deze grootschalige renovatie omvat de installatie van een geavanceerd verwarmingssysteem dat wordt aangedreven door een CTC EcoHeat warmtepomp, wat resulteert in een kantooromgeving die efficiënter, comfortabeler en milieuvriendelijker is dan ooit tevoren.

Een van de opvallende kenmerken van dit project is de boring van een gesloten bron voor de warmtepomp, wat een duurzame bron van verwarming en koeling biedt. Deze bron zal worden geïntegreerd met diverse modellen van JAGA Hybrid warmtepompradiatoren, die het klimaat in de kantoren reguleren op een energiezuinige en slimme manier. Daarnaast zal vloerverwarming en -koeling worden geïnstalleerd om het comfortniveau verder te verbeteren en de energie-efficiëntie te optimaliseren.

De hypermoderne installatie dient niet alleen voor de interne behoeften van TKM Nederland, maar zal ook fungeren als een bron van kennisoverdracht en instructie voor klanten, partners en aan eindgebruikers. Het bedrijfspand wordt een levend laboratorium voor duurzame technologie, waar bezoekers praktische ervaring kunnen opdoen en leren over de voordelen van warmtepompen, energie-efficiëntie en milieubewuste bedrijfsvoering.

Het project benadrukt de missie van TKM Nederland om een voortrekkersrol te spelen in de overgang naar duurzame energiebronnen en het verminderen van de ecologische voetafdruk. Het is een tastbaar bewijs van het streven naar duurzaamheid en de inzet voor het delen van kennis en expertise.

TKM Nederland kijkt met enthousiasme uit naar de voltooiing van dit duurzame traject, dat niet alleen de bedrijfsvoering zal verbeteren, maar ook een platform zal bieden voor het bevorderen van milieubewustzijn en innovatie.

Wij hebben ruim 40 jaar Ervaring

Een kleine greep uit de door tkm gerealiseerde projecten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Wij helpen u graag

TKM actueel

Laatste nieuws

Verduurzaming bedrijfspand TKM Nederland
20aug

Verduurzaming bedrijfspand TKM Nederland

TKM Nederland zet in op Duurzame koers met modernisering van van haar Bedrijfspand in…

TKM Nederland opent nieuw Kennis centrum
20aug

TKM Nederland opent nieuw Kennis centrum

TKM Nederland opent nieuw kenniscentrum voor warmtepompen, warmtepompradiatoren…

TKM Nederland op VSK Beurs 2024
20aug

TKM Nederland op VSK Beurs 2024

TKM Nederland op VSK Beurs 2024: Innovatieve CTC Warmtepompen en Uitgebreide Diensten in de…

Nieuwe website TKM Nederland
20aug

Nieuwe website TKM Nederland

TKM Nederland introduceert nieuwe, geavanceerde website: ontworpen om tegemoet te…

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen?