preloader

TKM Nederland op VSK Beurs 2024

TKM Nederland op VSK Beurs 2024: Innovatieve CTC Warmtepompen en Uitgebreide Diensten in de Schijnwerpers. TKM Nederland is enthousiast over haar deelname aan de aankomende VSK Beurs, die plaatsvindt van 6 tot 9 februari 2024. Dit vooraanstaande evenement is de ideale gelegenheid voor ons om onze nieuwste innovaties te presenteren, met de nadruk op onze geavanceerde CTC warmtepomp modellen en uitgebreide dienstverlening.

Onze stand op de VSK Beurs 2024 zal fungeren als een podium voor de introductie van onze nieuwste CTC warmtepompen. Deze modellen zijn ontworpen om te voldoen aan de groeiende vraag naar zowel bodem- als lucht/water systemen, waardoor onze klanten een breder scala aan duurzame verwarmings- en koelingsoplossingen kunnen aanbieden. Deze warmtepompen benadrukken ons streven naar energie-efficiëntie en milieubewustzijn.

Naast onze producten richten we ons op onze uitgebreide diensten. TKM Nederland biedt niet alleen hoogwaardige warmtepompen, maar ook een volledig pakket aan ondersteunende diensten, waaronder engineering, installatie, monitoring en support. Onze dienstverlening dekt alle aspecten van het verwarmen en koelen, en we zijn er trots op om onze klanten zowel On-site, Online als Offline te ondersteunen.

We zien ernaar uit om in contact te komen met bestaande en potentiële klanten, en om onze expertise te delen op het gebied van duurzame systemen. De VSK Beurs 2024 biedt ons de mogelijkheid om samen te werken, kennis uit te wisselen en de voordelen van CTC warmtepompen en onze uitgebreide diensten te demonstreren.

TKM Nederland is vastbesloten om een positieve impact te hebben op de toekomst van verwarming en koeling en we verwelkomen u graag op onze stand tijdens de VSK Beurs 2024 om meer te weten te komen over onze innovatieve oplossingen en hoe we uw projecten kunnen ondersteunen.

Wij hebben ruim 40 jaar Ervaring

Een kleine greep uit de door tkm gerealiseerde projecten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Wij helpen u graag

TKM actueel

Laatste nieuws

Verduurzaming bedrijfspand TKM Nederland
20aug

Verduurzaming bedrijfspand TKM Nederland

TKM Nederland zet in op Duurzame koers met modernisering van van haar Bedrijfspand in…

TKM Nederland opent nieuw Kennis centrum
20aug

TKM Nederland opent nieuw Kennis centrum

TKM Nederland opent nieuw kenniscentrum voor warmtepompen, warmtepompradiatoren…

TKM Nederland op VSK Beurs 2024
20aug

TKM Nederland op VSK Beurs 2024

TKM Nederland op VSK Beurs 2024: Innovatieve CTC Warmtepompen en Uitgebreide Diensten in de…

Nieuwe website TKM Nederland
20aug

Nieuwe website TKM Nederland

TKM Nederland introduceert nieuwe, geavanceerde website: ontworpen om tegemoet te…

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen?