preloader

TKM Academie

Uw Lancering naar het Elite Niveau als CTC Dealer en -Professional! Stel je voor dat je toegang hebt tot een exclusieve Academy die je klaarstoomt voor succes als CTC Dealer en -Professional in de installatiebranche. 

Home / TKM Academie

Goed nieuws

Onze splinternieuwe TKM Academy is erop gericht om installateurs zoals jij te trainen, te ondersteunen en te begeleiden op weg naar het elite niveau van de branche.

Als toonaangevende naam in de installatiebranche sinds 1975 hebben we de markt vaker op zijn kop gezet met onze innovatieve technologieën en oplossingen. Nu willen we onze kennis met jou delen, zodat jij de concurrentie een stap voor blijft en je klanten kunt verblijden met eersteklas diensten.

tkm-academie1

TKM Academy: uitgebreid trainingsprogramma.

De TKM Academy biedt een uitgebreid presentatie- en trainingsprogramma dat alle aspecten van het CTC Dealerschap en -Professionalschap omvat. Hier zijn enkele hoogtepunten van wat je kunt verwachten:

  • Diepgaande producttraining – Leer alle ins en outs van onze geavanceerde producten, zodat je het volledige potentieel ervan kunt benutten en op maat gemaakte oplossingen kunt bieden aan je klanten.
  • Verkoop- en marketingvaardigheden – Ontwikkel je verkoop- en marketingvaardigheden om je bedrijf te laten groeien en een loyale klantenkring op te bouwen die vertrouwt op jouw expertise.
  • Klantenservice – Ontdek hoe je een uitmuntende klantenservice kunt bieden en klanten voor het leven kunt winnen door hun verwachtingen te overtreffen.

Waardevolle netwerk mogelijkheden

Maar dat is nog niet alles! De TKM Academy biedt ook waardevolle netwerkmogelijkheden, waarbij je in contact komt met gelijkgestemde professionals en experts uit de branche. Dit geeft je de kans om ervaringen uit te wisselen, samen te werken en van elkaar te leren.

Certificaat CTC Professional

Wanneer je de training voltooid, ontvang je het prestigieuze CTC Professional-certificaat. Dit maakt je een autoriteit in de branche, waardoor je vertrouwen kunt uitstralen naar je klanten en een streepje voor hebt op je concurrenten. Ben je klaar om je te onderscheiden als een CTC Dealer en Professional? Schrijf je dan nu in voor onze TKM Academy en lanceer jezelf naar het elite niveau van de installatiebranche! Bij TKM geloven we in het investeren in de toekomst en willen we jou alle tools geven die je daarbij nodig hebt. Samen bouwen we aan onze succesvolle toekomst.

Wat Hebben Wij Te Bieden

Wij hebben passie voor ons vak en onze klanten

Onze uitgebreide ervaring maakt ons kritisch en zo begeleiden wij ook uw projecten; wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Wij maken graag contact en zijn geïnteresseerd in u als professional. Mailen kan 24/7 , bellen of bezoeken op werkdagen van 08.00u tot 16.45u.

Wij hebben ruim 40 jaar Ervaring

Een kleine greep uit de door tkm gerealiseerde projecten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Wij helpen u graag

Bedrijven waar wij graag mee samenwerken

Onze partners

TKM actueel

Laatste nieuws

Verduurzaming bedrijfspand TKM Nederland
20aug

Verduurzaming bedrijfspand TKM Nederland

TKM Nederland zet in op Duurzame koers met modernisering van van haar Bedrijfspand in…

TKM Nederland opent nieuw Kennis centrum
20aug

TKM Nederland opent nieuw Kennis centrum

TKM Nederland opent nieuw kenniscentrum voor warmtepompen, warmtepompradiatoren…

TKM Nederland op VSK Beurs 2024
20aug

TKM Nederland op VSK Beurs 2024

TKM Nederland op VSK Beurs 2024: Innovatieve CTC Warmtepompen en Uitgebreide Diensten in de…

Nieuwe website TKM Nederland
20aug

Nieuwe website TKM Nederland

TKM Nederland introduceert nieuwe, geavanceerde website: ontworpen om tegemoet te…

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen?