preloader

Over ons

TKM Nederland is een internationaal opererende, adviserende leverancier en installatiepartner voor ontwerp, levering en beheer van duurzame installaties. Sinds 1975 actief als fabrikant en leverancier van het TKM centrale verwarmingssysteem

Home / Over ons

ONZE WERKWIJZE

TKM Nederland B.V. is gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren, installeren en beheren van complete werktuigbouwkundige installaties met o.a. warmtepompen, warmtepompradiatoren, vloerverwarming- en koeling. Onze opdrachtgevers zijn gerenommeerde installatiebedrijven die zich met name richten op de (projectmatige) woningbouw en utiliteitsprojecten.

Project begeleiding en garantie.

Leveranties worden ondersteund door uitgebreide projectbegeleiding en garanties. Installatie- en legplantekeningen (CAD) alsmede aansluitschema’s van geselecteerde regelsystemen zijn vast onderdeel van ons ontwerp en begeleiden u bij de uitvoering. De voordelen die TKM Nederland haar partners biedt gelden voor elke professional binnen de installatietechniek, groot én klein.

Flexibiliteit in elk stadium.

De flexibiliteit van onze onderneming maakt het voor u mogelijk in elk stadium een beroep te kunnen doen op onze specialisten. Frequente bijscholing maakt van onze medewerkers specialisten die garant staan voor deskundige toepassing van innovatieve, duurzame installatietechnieken.

Een vaste montagebegeleider voor uw project

Onze montagepartners weten zich gesteund door een panel van deskundigen die samen met uw projectleider(s) een hecht team vormen. Elk project wordt gekoppeld aan een vaste montagebegeleider binnen onze organisatie.

Veiligheid en kwaliteit

Veiligheid en kwaliteit genieten continue onze aandacht en dragen substantieel bij aan het slagen van de onderneming. Onze montagepartners zijn uitgerust met specialistisch gereedschap voor de uitvoering van hun werkzaamheden en staan onder de dagelijkse leiding van een projectbegeleider.

Overleg en samenwerking

Belangrijk onderdeel van onze samenwerking is overleg. Tijdens de looptijd van uw project wordt frequent overleg gevoerd met uw projectleider(s). Dit geeft zowel u als ons een betrouwbaar inzicht in het verloop van de project(en).

U tevreden, wij tevreden.

TKM heeft een groot aantal projecten in uitvoering voor gerenommeerde professionals in installatietechniek. Met gepaste trots laten wij u kennis maken met de diversiteit aan projecten (utiliteit en woningbouw) die wij hebben afgerond. Het bezoeken van onze projecten in uitvoering geeft u een actueel beeld van onze mogelijkheden.

De diverse onderdelen van een project onderbrengen bij een gerenommeerde partner. Dat is wat TKM u biedt. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Wat Hebben Wij Te Bieden

Wij hebben passie voor ons vak en onze klanten

Onze uitgebreide ervaring maakt ons kritisch en zo begeleiden wij ook uw projecten; wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Wij maken graag contact en zijn geïnteresseerd in u als professional. Mailen kan 24/7 , bellen of bezoeken op werkdagen van 08.00u tot 16.45u.

Wij hebben ruim 40 jaar Ervaring

Een kleine greep uit de door tkm gerealiseerde projecten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Wij helpen u graag

Bedrijven waar wij graag mee samenwerken

Onze partners

TKM actueel

Laatste nieuws

Verduurzaming bedrijfspand TKM Nederland
20aug

Verduurzaming bedrijfspand TKM Nederland

TKM Nederland zet in op Duurzame koers met modernisering van van haar Bedrijfspand in…

TKM Nederland opent nieuw Kennis centrum
20aug

TKM Nederland opent nieuw Kennis centrum

TKM Nederland opent nieuw kenniscentrum voor warmtepompen, warmtepompradiatoren…

TKM Nederland op VSK Beurs 2024
20aug

TKM Nederland op VSK Beurs 2024

TKM Nederland op VSK Beurs 2024: Innovatieve CTC Warmtepompen en Uitgebreide Diensten in de…

Nieuwe website TKM Nederland
20aug

Nieuwe website TKM Nederland

TKM Nederland introduceert nieuwe, geavanceerde website: ontworpen om tegemoet te…

Wij zien graag uw feedback

Onze referenties

We zijn zeer tevreden over de snelle, flexibele inzet van jullie monteurs en zullen jullie bij de volgende aanvragen betreffende projecten waar wij vloerverwarming dienen te leveren en monteren betrekken.

Joris

Landelijke dekking voor onze seriematige woningbouw met een vaste partij noem ik nog eens flexibel.

Eric

Landelijke dekking voor onze seriematige woningbouw met een vaste partij noem ik nog eens flexibel.

Bas

De volledige uitbesteding van CV (leveren en monteren) geeft mij als regionale installateur de mogelijkheid om ook grotere projecten aan te nemen en gezamenlijk de volledige W uit te voeren.

Peter

Vooraf een vaste prijs voor het leveren en installeren van vloer- en/of radiatorenverwarming in projecten en nooit meer ongewenste overschrijdingen van uren of materialen…perfect.

Frans

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen?