preloader

TKM Nederland opent nieuw Kennis centrum

TKM Nederland opent nieuw kenniscentrum voor warmtepompen, warmtepompradiatoren , vloerverwarming en –koeling. TKM Nederland heeft onlangs haar gloednieuwe kenniscentrum geopend, gericht op het delen van expertise en het verwelkomen van waardevolle inbreng van klanten: De W-installateur. Het centrum richt zich op de innovatieve CTC warmtepompen, JAGA warmtepompradiatoren en TKM systemen voor vloerverwarming en -koeling en dient als een toonaangevende bron voor technische kennis en innovatie.

Het kenniscentrum is een testament van de toewijding van TKM Nederland aan duurzame verwarmingssystemen en wil de kennisdeling bevorderen om een grotere impact op de energie-efficiëntie in de branche te hebben. Het biedt een uitgebreide reeks middelen en faciliteiten voor w-installateurs om hun begrip van CTC warmtepompen en TKM vloerverwarmingssystemen te verdiepen.

Een van de opvallende kenmerken van het kenniscentrum is het interactieve karakter ervan. Klanten worden uitgenodigd om deel te nemen aan workshops en trainingssessies die specifiek zijn ontworpen om hen te onderwijzen in de nieuwste technologieën en praktijken in de sector. De input van w-installateurs is van onschatbare waarde, en het centrum wil hun inzichten benutten om de producten en diensten van TKM Nederland te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van de markt.

Het kenniscentrum bevat ook een geavanceerd demonstratiegedeelte waar w-installateurs de kans krijgen om CTC warmtepompen en TKM vloerverwarmingssystemen in actie te zien en te begrijpen hoe deze systemen kunnen bijdragen aan energiebesparing en duurzaamheid in gebouwen.

TKM Nederland kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking met haar klanten en de bredere installateursgemeenschap om gezamenlijk te werken aan een duurzamere toekomst. Dit kenniscentrum belichaamt de visie van TKM Nederland om technologie en innovatie te benutten voor een schonere en duurzamere wereld.

Wij hebben ruim 40 jaar Ervaring

Een kleine greep uit de door tkm gerealiseerde projecten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Wij helpen u graag

TKM actueel

Laatste nieuws

Verduurzaming bedrijfspand TKM Nederland
20aug

Verduurzaming bedrijfspand TKM Nederland

TKM Nederland zet in op Duurzame koers met modernisering van van haar Bedrijfspand in…

TKM Nederland opent nieuw Kennis centrum
20aug

TKM Nederland opent nieuw Kennis centrum

TKM Nederland opent nieuw kenniscentrum voor warmtepompen, warmtepompradiatoren…

TKM Nederland op VSK Beurs 2024
20aug

TKM Nederland op VSK Beurs 2024

TKM Nederland op VSK Beurs 2024: Innovatieve CTC Warmtepompen en Uitgebreide Diensten in de…

Nieuwe website TKM Nederland
20aug

Nieuwe website TKM Nederland

TKM Nederland introduceert nieuwe, geavanceerde website: ontworpen om tegemoet te…

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen?