preloader

Nieuwe website TKM Nederland

TKM Nederland introduceert nieuwe, geavanceerde website: ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van zakelijke klanten betrokken bij klimaat-technische installaties, zoals installateurs en aannemers. Deze website richt zich op de specialismen van TKM Nederland: Het ontwerpen, leveren en monteren van vloerverwarming- en warmtepompinstallaties voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

De website biedt installateurs een uitgebreide bron van technische informatie en productdetails. Hierdoor kunnen ze nauwkeurige specificaties en productinformatie verkrijgen die van cruciaal belang zijn voor projectplanning en uitvoering.

Een opvallend kenmerk van de website is de mogelijkheid voor installateurs om offertes en prijsinformatie direct online aan te vragen. Dit versnelt het proces van het verwerven van de benodigde materialen en diensten voor projecten, wat essentieel is in de zakelijke wereld.

TKM Nederland deelt ook diepgaande kennis over duurzame verwarmings- en koelingstechnologieën, wat voor installateurs waardevol is in een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt voor hun klanten.

Daarnaast benadrukt onze nieuwe website de samenwerking van TKM Nederland met installateurs met aandacht voor ondersteuning en klantgerichte dienstverlening. Installateurs kunnen snel en eenvoudig contact opnemen met ons bedrijf voor technisch advies en projectbegeleiding.

Kortom, de nieuwe zakelijke website van TKM Nederland dient als een toegewijde bron voor installateurs en aannemers, waardoor ze toegang krijgen tot technische informatie, prijsinformatie en ondersteuning om succesvolle projecten te realiseren met vloerverwarming, -koeling en warmtepomp installaties. Het vergemakkelijkt efficiënte samenwerking en helpt bedrijven om te voldoen aan de groeiende vraag naar energiezuinige en duurzame oplossingen.

Wij hebben ruim 40 jaar Ervaring

Een kleine greep uit de door tkm gerealiseerde projecten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Wij helpen u graag

TKM actueel

Laatste nieuws

Verduurzaming bedrijfspand TKM Nederland
20aug

Verduurzaming bedrijfspand TKM Nederland

TKM Nederland zet in op Duurzame koers met modernisering van van haar Bedrijfspand in…

TKM Nederland opent nieuw Kennis centrum
20aug

TKM Nederland opent nieuw Kennis centrum

TKM Nederland opent nieuw kenniscentrum voor warmtepompen, warmtepompradiatoren…

TKM Nederland op VSK Beurs 2024
20aug

TKM Nederland op VSK Beurs 2024

TKM Nederland op VSK Beurs 2024: Innovatieve CTC Warmtepompen en Uitgebreide Diensten in de…

Nieuwe website TKM Nederland
20aug

Nieuwe website TKM Nederland

TKM Nederland introduceert nieuwe, geavanceerde website: ontworpen om tegemoet te…

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen?